31-07-11

Dingen die je kan doen in de vakantie

Omdat het nu vakantie is heb je lekker veel tijd om leuke dingen te doen met je vrienden/vriendinnen maar soms weet je niet zo goed wat je dan zou kunnen doen daarom ga ik jullie wat tips geven om leuke dingen te kunnen doen met je friends!*Ga gezellig met je vriendinnen de stad in om lekker te shoppen of gwn gezellig rond te hangen daar, ga 's middags gezellig op een terrasje zitten en geniet er lekker van het is niet voor niks vakantie!

* Je kan natuurlijk ook gezellig naar het strand gaan als het lekker weer is , maar het strand is natuurlijk niet voor iedereen in de buurt ga dan gezellig met je vrienden op de fiets er naar toe hartstikke gezellig en ook nog eens sportief wat wil je nog meer, daarna kan je lekker in de zon bakken met je friends, je dag kan niet meer stuk!

* Als het weer een dag niet mee zit en je weet echt niet wat je moet gaan doen.. Ga dan gezellig met een vriend of vriendin van je gezellig taarten bakken ofzo. Hartstikke gezellig en nog eens lekker ook. Daarna kan je gezellig een leuke film kijken en genieten van je zelf gemaakte taart!
* Wat natuurlijk ook hartstikke leuk is en waar je ook nog eens een leuk zakcentje mee verdiend is oppassen natuurlijk, ik vind het hartstikke leuk om te doen ik weet niet of jullie het leuk vinden maar ik vind het geweldig en ik doe het graag, je zou het ook eens moeten proberen het is echt super leuk en super gezellig!

2 reacties:

ahh die lieve famke!
leuke tips mop !, we gaan t allemaal een keer doen !

Kan je mischien wat oppas tips bloggen? xxx

Een reactie posten

Thanks for your comment!
x Berrie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More